Prodaja avtodomov

Smo pooblaščen trgovec avtodomov znamk Challenger in Roller Team.

Roller Team je podjetje, ki se vse bolj uveljavlja, tudi na mednarodni ravni, in eden najpomembnejših proizvodnih modelov v evropski avtomobilski industriji.
Podjetje Roller Team, ustanovljeno na temelju znanja iz zgodovinskega podjetja na prizorišču avtomobilov, ponuja konkurenčne izdelke tako po cenah kot tudi pri opremi, ki so na vrhuncu zaradi odličnih gradbenih tehnik. Ena od glavnih prednosti izbiranja velikega imena je zanesljivost najboljše kakovosti izdelkov, ki jo danes dopolnjujejo tehnologija, materiali in zapleten industrijski proces.

Challenger se je rodil in zasnoval v osrčju vinogradov doline Rhône v Franciji. Skoraj 35 let je CHALLENGER gradil na priznanem strokovnem znanju, da bi postal evropski vodja v avtodomih. Glavna proizvodna lokacija v Tournon-sur-Rhône (oddelek Ardèche) je ena največjih v Evropi, saj pokriva 200.000 kvadratnih metrov in v številnih obratih šteje več kot 700 zaposlenih. Še naprej ostajajo zvesti pristopu, ki so ga sprejeli ob začetku leta 1985, s strategijo, ki temelji na pravi ceni: popolnoma opremljeni avtodomi, ki ponujajo vse potrebno za dobro potovanje po dostopni ceni. Nenehno iščejo optimalno ravnovesje med ceno in opremo, kjer so kakovost, varnost in udobje vedno na prvem mestu.