O podjetju

V marcu 2016 smo odprli nov servisno prodajni center KAMPING CENTER KOPTEX kateri sedaj pod isto streho združuje servis avtodomov, kamp prikolic ter montažo in popravila le teh, trgovino z opremo za navtiko, kampiranjer in karavaning , prodajo novih in rabljenih avtodomov ter kamp prikolic in najem avtodomov in gospodarskih vozil. Nov center se nahaja na Industrijski cesti 3 v Kromberku (Nova Gorica).

Podjetje KOPTEX d.o.o. je trgovsko podjetje katerega korenine segajo v leto 1989, ko je leto bilo podjetje ustanovljeno z odprtjem prve trgovine LOVEC v Novi Gorici.

V naslednjih letih so se ambicije direktorja širili tako, da se je leta 1994 odprlo novo trgovino LOVEC v BTC-ju v Ljubljani ter veleprodajno trgovino z lovsko, ribiško opremo in opremo za prosti čas v Novi Gorici.

Tako se je že v prvih 6 letih podjetje razvilo iz malega v srednje veliko podjetje in se leta 1996 uvrstilo med 300 najuspešnejših podjetij v Sloveniji, kar predstavlja za podjetje velik uspeh.

V naslednjih dveh letih je podjetje odprlo še dve novi trgovini in sicer v Mariboru in Kranju, leta 2000 pa je denar investiralo v izgradnjo novega poslovnega objekta, kateri zajema poslovne prostore, skladišča, delavnice, 5-stezno podzemno pištolsko strelišče s protihrupno zaščito in trgovino. Otvoritev nove trgovine LOVEC in strelišča je bila leta 2001.

Naslednja trgovina je bila odprta leta 2003 na Ogrlici v Kopru, leta 2006 v Murski Soboti ter zadnja leta 2007 v Ilirski Bistrici.

Ponudba in dejavnost podjetja sta se glede na tržne raziskave povpraševanja in ponudbe na trgu razširili. Podjetje se tako ukvarja s prodajo lovske, ribiške, strelske, navtične, pikado in kamping opreme, tekstilnih izdelkov, pokalov, medalj, in priznanj, nožev, svetilk, darilnega programa, optičnih pripomočkov, pirotehničnih izdelkov.

Leta 2001 se je dejavnost razširila še na prodajo in najem avtodomov in kamp prikolic ter servis in montažo dodatne opreme. Ta del dejavnosti se je ločil od ostalega dela in se je poimenoval KOPTEX-CARAVAN.

Podjetje ima trenutno 7 odprtih trgovin po Sloveniji in sicer v Novi Gorici (Trgvoina Lovec in Kamping center), Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti in Kopru.